WeDo CMS CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 25 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Basis-pakket voor € 25,- p/m. Met een basis-pakket heeft u 500 MB webruimte, een datalimiet van 1750 MB en een onbeperkt aantal e-mail adressen."
Versie:
1.3
Bijgewerkt:
14-06-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5500" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="5a88b1f9b2">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (57 votes, average: 4.23 out of 5)
<0 id="post-ratings-5500-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Het beheren van websites was nog nooit zo simpel.

WeDo CMS is speciaal gemaakt om het beheren van uw website zo simpel mogelijk te maken. U heeft voor het gebruik van WeDo slechts een beetje kennis van Microsoft Word™ nodig. Het beheren van webpagina’s en het plaatsen van nieuws doet u slechts in enkele stappen. Tijd is geld en door het gebruik van WeDo CMS bespaart u tijd en dus geld. U hoeft niet langer een webmaster in te huren die hoge kosten vraagt voor het onderhouden van uw website: dit doet u nu allemaal zelf met WeDo.

WeDo kan op elke website worden geïnstalleerd.

U kunt uw website inrichten zoals u dat wilt. Wij maken de lay-out van de website naar uw wens. Wij installeren alles voor u, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Bestaande websites kunnen ook worden aangepast zodat u zonder zorgen gebruik kunt maken van WeDo. Ook is de mogelijkheid er om modules zoals: een gastenboek, nieuws systeem of een contactformulier op uw website te plaatsen.

Tot in de puntjes verzorgd.

Naast een CMS systeem bieden wij ook zorg voor webhosting. Door een totaalpakket bij ons af te nemen wordt de webhosting voor u geregeld. WeDo draait dan op een goede “server” en zodra er vragen zijn kunt u die direct bij ons voorleggen. Op deze manier kunnen wij u uitstekende service bieden, waar u als klant alleen maar voordeel van zult ondervinden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

Bespaar tijd en geld met WeDo CMS.

WeDo is speciaal ontworpen om het beheren van websites zo eenvoudig mogelijk te maken. Iedereen met een beetje kennis van computers kan nu makkelijk zijn eigen website bijhouden. Bekijk de standaard mogelijkheden van WeDo.

Simpel paginabeheer

U kunt heel eenvoudig pagina’ s maken, bewerken, verwijderen en sorteren. Ook is het maken van subpagina’s heel eenvoudig door simpel pagina’ s op te pakken en te slepen.

WYSIWYG Editor

Er wordt voor het aanpassen van pagina’ s, nieuwsberichten etc. gebruik gemaakt van een “WYSIWYG Editor”. WYSIWYG letterlijk vertaald is: What You See Is What You Get, dit betekent dat wat u in de editor maakt ook zo op de website verschijnt.

MediaDeck

Gebruik het MediaDeck voor het uploaden van afbeeldingen, filmpjes, documenten, PDF files en andere soorten van media. Hier kunt u uw mediabestanden beheren en ze gemakkelijk in uw webpagina’s verwerken.

Gebruikersbeheer

Voeg makkelijk meerdere gebruikers toe die uw website kunnen beheren. U kunt elke gebruiker verschillende rechten geven. Zo kunt u bijvoorbeeld een gebruiker de rechten geven om alleen nieuwsberichten te mogen plaatsen.

Gratis updates

Onze mensen zijn voordurend bezig om te zorgen dat WeDo “up-to-date” blijft. Daarom krijgt uw WeDo systeem regelmatig een update.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.