Website Content Manager CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Het is mogelijk de software aan te schaffen (vanaf 1999,- euro) en het is mogelijk gebruik te maken van hosting (vanaf 250,- euro in de maand). "
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
14-01-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-7412" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="99718f8eb3">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-7412-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Met deze Website Content Manager (WCM) heb je volledige controle over die onderdeel van jouw website(s). Zonder technische kennis is het mogelijk een professionele website te ontwikkelen om jouw producten en of diensten op hun best te presenteren.

Met de WCM editor is het mogelijk site navigatie te maken, pages, reusable content, stationeries en heel veel meer. De editor is 100% What You See Is What You Get in de internet browser, wat betekent dat iedere handeling die je vericht in de internet browser precies is wat de bezoekers van de website zullen zien.

WCM heeft ingebouwde Search Engine Optimization (SEO) functionaliteiten, zoals Google Analytics en Meta tags. Als gevolg hiervan zal jouw website sneller gevonden worden door de zoekmachines en zal de website een hogere pagerank krijgen.

De ingebouwde workflow maakt het mogelijk verschillende rollen te definieren voor het onderhouden van de website. De Content Manager maakt wijzigingen of voegt content toe aan de website. De publisher is eindverantwoordelijk voor het online brengen van de wijzigingen.

Lialis voegt een bedrijfs website template toe aan de WCM of een aangekochte voorgebouwde website template, waardoor de WCM zich voor de standaarden zal houden aan deze template. Dit zorgt voor een consistente en professioneel ogende website layout.

Key features:

  • 100% WYSIWYG faciliteiten in de internet browser
  • Search Engine Optimization
  • Workflow functionaliteiten
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.