TYPO3 Open Source CMS CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 999 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Elke klant is verschillend. Naar aanleiding van het klantcontact wordt eerst een prijsberekening gedaan op basis van de behoefte van de klant en is afhankelijk van webdesign, implementatie in TYPO3, functionaliteit en webhosting"
Versie:
4.3.x
Bijgewerkt:
10-04-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6440" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="68eb2b73c7">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6440-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

TYPO3 is een open-source Content Management Systeem (CMS). Hiermee kunt u eenvoudig uw website beheren. TYPO3 CMS valt onder de GNU/ GPL licentie. Er hoeft geen licentie betaald te worden, u betaalt slechts voor de set-up van TYPO3 CMS en de configuratie kan worden aangepast naar uw wensen.

TYPO3 is een van de meest gebruikte Enterprise Content Management Systemen ter wereld. TYPO3 is zeer veilig en heeft weinig security issues. TYPO3 is bij veel grote organisaties ter wereld in gebruik, zoals bij de TU Delft, VARA, TU Eindhoven en de overheid. Het is een zeer krachtig en flexibel CMS en is ook nog eens zoekmachine vriendelijk, zodat uw website beter vindbaar is op het internet.

TYPO3 CMS is het enige Content Management Systeem ter wereld dat meerdere talen en domeinen in een enkele paginaboom ondersteunt. Hiernaast kent TYPO3 een zeer uitgebreide rechtenstructuur, versiebeheer en workspaces.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.