Toolbox CMS CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 750 (initiele aankoopprijs)
€ 25 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " De licentiestructuur voor is gebaseerd op de afgenomen functionaliteiten, het aantal gebruikers en de mate van ondersteuning"
Versie:
2.0
Bijgewerkt:
20-02-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-12414" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="162673ad31">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-12414-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Toolbox WMS is het eigen Content Management Systeem van Eleven. Met dit beheersysteem kunt u als gebruiker de gehele “content” van alle websites zelf beheren. Het systeem is eenvoudig opgezet en is uitermate gebruiksvriendelijk. In theorie is met dit systeem dan ook alles mogelijk.

Beschikbare modules

Binnen Toolbox zijn allerlei verschillende modules beschikbaar. Naast het daadwerkelijke ‘site managen’ kunnen er bijvoorbeeld ook enquêtes gepubliceerd worden, mailings verzonden worden, etc. Hieronder een overzicht van de belangrijkste modules:

WMS

Het beheer van de eigen website, hiermee kunnen artikelen,  menu’s,  afbeeldingen, filmpjes (Youtube en Vimeo) etc. geplaatst en aangepast worden. Ook biedt WMS de mogelijkheid om pagina’s aan te kunnen maken en documenten te kunnen publiceren die inzichtelijk zijn voor gebruikers met een specifieke rol (medewerkers en gastouders). De foto’s kunnen per pagina worden uitgesneden op een vooraf gedefinieerd formaat om de eenheid in de uitstraling te behouden.

Gebruikersmodule 

Hiermee kunt u gebruikers toevoegen aan de backend van de website waardoor anderen met eigen gebruikersnaam en wachtwoord op de backend in kunnen loggen. Aan iedere gebruiker kunt u bepaalde rechten verlenen waardoor u delen van de backend van de website voor bepaalde gebruikers af kunt schermen.  

Catalogusmodule

Met de catalogusmodule kunt u uw producten op een nette manier in een online catalogus publiceren. De catalogusmodule is speciaal ingericht op uw bedrijf en zorgt ervoor dat u uw producten gemakkelijk op de backend in kunt voeren en deze vervolgens direct in het goede lay-out worden weergeven op uw site.  Er is ook een speciale telersmodule aan gekoppeld.

Mailingmodule

De mailingmodule van Toolbox biedt de mogelijkheid online mailings op te zetten en te verzenden. Vooraf kunnen gebruikerslijsten opgezet worden waarnaar de mailing verstuurd kan worden. Dit kan ook door gebruikers te importeren vanuit een excelbestand. De mailing kan online gestyled en gevuld worden! Ook kunnen op de backend statistieken van de mailing bijgehouden worden waarin zichtbaar is wie de mailing geopend hebben, op welke links er geklikt is, etc.

Enquêtemodule 

Met deze module kunt u enquêtes genereren voor op uw website. Bezoekers kunnen deze online invullen en u kunt op de backend van de website de resultaten bekijken, verwerken en naar wens exporteren naar Excel.

Nieuwsmodule

De nieuwsmodule biedt de mogelijkheid om nieuwsberichten gemakkelijk toe te voegen op uw website waarna deze overzichtelijk onder nieuws of actueel worden weergeven.

Poll module

Toolbox biedt een module waarin polls voor op de website opgesteld en gewijzigd kunnen worden. Resultaten kunnen zowel op de website als ook in de backend gepubliceerd worden.

Agenda module

Overzichtelijk agenda items en evenementen weergeven op uw website? Dit kan met de agendamodule. Per evenement kunt u naar wens bepaalde gegevens invullen zoals datum, tijd, locatie, aanwezigen etc.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.