Smartsite CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 23000 (initiele aankoopprijs)
Versie:
Smartsite iXperion
Bijgewerkt:
26-06-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5176" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="2e3a154c6a">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (104 votes, average: 2.99 out of 5)
<0 id="post-ratings-5176-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Smartsite iXperion is de nieuwste versie van het succesvolle content management systeem Smartsite van Seneca B. V. Het verenigt vertrouwde en beproefde functionaliteit met de laatste stand der techniek en krachtige nieuwe hulpmiddelen. Smartsite iXperion is het robuuste platform van de toekomst voor uw websites, intranetten, portals, elektronische dienstverlening, kennismanagement en meer. Smartsite heeft oog voor de toekomst. Het speelt in op innovatieve ontwikkelingen en eisen vanuit de markt. Smartsite maakt gebruik van open markt- en industriestandaarden, zodat integratie met andere systemen nu en later mogelijk is. Hierdoor is Smartsite bijvoorbeeld ook inzetbaar als publicatieplatform voor midoffice en backoffice systemen. Dankzij de vierlaagse architectuur is Smartsite uiterst flexibel. De scheiding tussen presentatie, business logica, databeheer en dataopslag is consequent doorgevoerd en maakt Smartsite de aangewezen kandidaat voor integratie met andere systemen. Smartsite is niet alleen flexibel: het is ook uitbreidbaar. U kunt uw eigen extensies aan Smartsite toevoegen. De rijke en zorgvuldig gedocumenteerde Application Programming Interface (API) geeft ontwikkelaars alle gelegenheid de door henzelf ontwikkelde functies te integreren. Smartsite maakt gebruik van het Microsoft .NET 3. 5 platform. Het Smartsite iXperion platform biedt de mogelijkheid de redactieomgeving volledig naar de behoeften van uw organisatie in te richten dankzij de mogelijkheid publicatiekanalen te definiëren, contenttypen in detail samen te stellen en het gedrag daarvan te bepalen, toegang tot content te regelen via geïntegreerde beveiliging, Active Directory of LDAP, workflows te componeren, gebruikers- en bezoekersgroepen en -rollen vrij te definiëren en eigen metadatamodellen in te richten. Developers, die met behulp van Smartsite iXperion content management omgevingen inrichten en websites ontwikkelen, profiteren misschien nog wel het meest van de nieuwe features: volledig XML-gebaseerde siteontwikkeling, beschikbaarheid van krachtige bouwstenen in de vorm van SXML macro’s en flow control, toepassing van inline VB. NET en C# code en de zeer flexibele integratiemogelijkheden met ASP. NET. De Smartsite TestSuite vergemakkelijkt en versnelt het werk van de developer. De TestSuite is een complete omgeving voor ontwikkelaars waarin het bewerken van meerdere (afhankelijke) items tegelijkertijd mogelijk is, debugging wordt gefaciliteerd en Intellisense en Autocompletion het rendement verhogen. Efficiënt werken door developers betekent ook hogere kwaliteit en betrouwbaarheid tegen lagere kosten.

Samen met haar partners richt Seneca zich op grotere en toonaangevende organisaties in de Benelux, waar dienstverlening via het web een strategische plaats inneemt. Seneca levert hiervoor hoogwaardige content management gerelateerde producten en diensten om communicatie-, interactie- en transactieprocessen van haar opdrachtgevers te ondersteunen. Als Microsoft Gold Partner levert Seneca onder meer het in eigen beheer ontwikkelde Content Management Systeem Smartsite dat in Nederland en België als marktleider kan worden beschouwd. Met Smartsite Content Management Systeem worden ruim 350 klanten bediend waaronder, veel bedrijven en instellingen van naam.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.