SLASH2 WebCMS CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 750 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Licentie wordt eenmalig aangeschafd incl. CMS training en telefonische support."
Versie:
4.1
Bijgewerkt:
26-06-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-8074" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="58464acc4a">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-8074-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Het SLASH2 WebCMS is een professioneel content management systeem. Bij SLASH2 ligt de focus van alle producten op gebruikersvriendelijkheid, waarbij de eindgebruiker/beheerder van de website centraal staat zonder dat dit ten koste gaat van essentiële functies en de kwaliteit van de content. Het WebCMS is modulair en geschikt voor iedere kleine, grote of middelgrote organisatie.

Het SLASH2 WebCMS is voorzien van de laastste SEO ontwikkelingen op dit gebied. Naast een volautomatisch zoekmachine optimalisatie module met terugkoppeling is het altijd mogelijk wijzigingen handmatig door te voeren als dit wenselijk is.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.