site-supply cms CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 24.95 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " site-supply kent een variabele abonnementstructuur (basistarief + modules). De initiele eenmalige kosten zijn altijd voor realisatie van de HTML/CSS en afhankelijk van de complexiteit van de vormgeving."
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
10-05-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5354" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="368cce7139">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (9 votes, average: 4.22 out of 5)
<0 id="post-ratings-5354-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Het site-supply cms wordt als SaaS (software as a service) aangeboden. Installatie en updates van de software zijn daarmee overbodig: klanten/websites gebruiken altijd de laatste versie. Alle websites maken namelijk gebruik van 1 en hetzelfde cms (dus geen installatie per website). Websites die gebruik maken van het cms draaien op de high availablity-omgeving (met load balancers, webservers en database/fileservers) waarmee continuiteit te allen tijde gewaardborgd is. Het cms is makkelijk genoeg voor marketeers en technisch genoeg voor techneuten. Het cms is volledig inline WYSIWYG. Naast de standaard cms-functies kunnen extra modules worden ingezet zoals formulieren, nieuwsbrieven, e-cards, webshop (incl. iDEAL en Paypal), etc. Het site-supply cms staat open voor partners als marketingbureaus, vormgevers, tekstschrijvers, etc. Via een white-label van het cms kunnen zij het als eigen cms leveren aan hun eindklanten.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.