SIMsite, cms CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 2.805 (initiele aankoopprijs)
€ 3.909 (per jaar)
Versie:
SIMsite3
Bijgewerkt:
27-07-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-13104" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="099f82fa38">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-13104-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Bent u op zoek naar dé totaaloplossing, waarmee u uw gehele e-gemeente frontoffice kunt beheren? SIMsite is het toonaangevende Content Management Systeem en platform om uw webportal, actualiteit, digitale dienstverlening, beleidsinformatie en interactieve onderdelen vorm te geven.

Vanuit de basis is SIMsite een Content Management Systeem (CMS). Dit CMS wordt onder andere ingezet om de informatie op de gemeentelijke website te actualiseren; het toevoegen, wijzigen, vervangen of verwijderen van tekst, beeld en video, waarbij de vormgeving en navigatiestructuur intact blijven. Een scheiding van vorm en inhoud.

Alle applicaties van SIM worden beheerd in SIMsite en de informatie die in dit systeem is ingevoerd, is onderling veelal te hergebruiken. De basis voor de kwaliteit en het up-to-date houden van de door u gepubliceerde informatie, is het gebruiksvriendelijke systeem en een gemotiveerde internetredactie.

SIMsite heeft een consistente structuur, een prettig ogende vormgeving en is volledig Nederlandstalig uitgevoerd, inclusief een uitgebreide handleiding. De modulaire opzet van SIMsite maakt het systeem heel flexibel. SIM heeft inmiddels een breed scala aan sjablonen ontwikkeld die in SIMweb gebruikt kunnen worden voor het inrichten van de internetpagina’s. SIMsite is verder voorzien van een uitgebreid autorisatiemodel en kent ook voor webmasters de nodige hulpmiddelen om het systeem goed te beheren. Hierbij kunt u denken aan een logboek, zoekfuncties, een controle op doodlopende links en centrale instellingen.

Doordat u met het systeem meerdere webproducten en websites kunt beheren, draagt SIMsite effectief bij aan de consistentie en de kwaliteit van de gemeentelijke presentatie op internet. Door gebruik te maken van eenmalige opslag en meermalige ontsluiting, zorgt het systeem ook voor een lagere beheerlast. SIMsite is met behulp van widgets helemaal in te richten naar uw eigen, ideale versie.

Voordelen

  • Decentraal beheer eenvoudig
  • Eenmalige registratie, meervoudig gebruik
  • Integratie met gemeentelijke leveranciers
  • Eén systeem voor het gehele beheer
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.