Scrivo CMS CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Aanschafkosten voor Scrivo is € 0,-. Er zijn slechts kosten voor implementatie van modules. In Scrivo zijn sites gerealiseerd vanaf € 7.500,- (eenvoudige subsite) tot € 80.000,- (grote informatieve Portals) "
Versie:
2.0
Bijgewerkt:
04-06-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5473" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="c41becc925">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5473-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Voor kleine en grote websites

Door het schaalbare karakter is Scrivo CMS geschikt voor het onderhouden van zowel kleine als omvangrijke en complexe internet- en intranetsites, webportals, kennisbanken, e-learning portalen, e-commerce sites en virtuele kantoren in de profit en non-profit sector.

Drie verschillende beheerstructuren  

Een website in Scrivo kan worden beheerd door één webredacteur maar ook door tientallen, al dan niet in een hiërarchische beheerstructuur. De wijze waarop het beheer wordt ingericht hangt af van de manier waarop webredacteuren binnen de organisatie gaan samenwerken en de gewenste verdeling van hun rollen en rechten.

Geen beperkingen

Scrivo legt geen beperkingen op aan de userinter-face van een website of intranetsite. Elk webdesign kan worden gerealiseerd. Scrivo legt ook geen beperkingen op aan het aantal webpagina’s dat kan worden bijgemaakt of het aantal documenten dat daarop (mag) worden ontsloten.

Lage initiële kosten

De tijd benodigd voor het implementeren van webpagina’s en functionaliteiten in de configuratiemodule van Scrivo is relatief kort, waardoor de kosten voor implementatie laag zijn. Omdat Scrivo Open Source is zijn er geen aanschafkosten voor Scrivo. De opdrachtgever betaalt slechts voor implementatiekosten. Vanwege het modulaire karakter van Scrivo wordt alleen betaald voor de modules en functionaliteiten die wenselijk zijn.

Scrivo CMS ondersteunt de webrichtlijnen

Scrvio ondersteunt de webrichtlijnen die verplicht zijn gesteld voor overheidswebsites. De webrichtlijnen bestaan uit kwaliteitscriteria die de uitwisselbaarheid, toegankelijkheid en vindbaarheid van informatie op websites verbeteren. Uitwisseling van informatie met andere systemen is eenvoudig mogelijk omdat Scrivo de Open Standaarden ondersteunt.  

Vindbaarheid

In Scrivo kunnen aan webpagina’s indexatiecomponenten zoals title tags, descriptions en keywords worden toegevoegd om de vindbaarheid te optimaliseren.

Optionele (beheer)modules

Scrivo CMS is modulair opgezet. Dat betekent dat Scrivo eenvoudig kan worden uitgebreid met optionele beheermodules die passen bij de betreffende website en beheerorganisatie. Enkele modules worden hieronder genoemd:- Content Feeder- Inlog & registratie Beheer- Item Beheer- Previewfunctie- Rapportage van dode links- SEO Manager

Enkele webfunctionaliteiten van Scrivo:

- Activiteitenkalender- Enquête- Expertpanel- FAQ- Gastenboek- Nieuwsoverzicht (met archief)- Poll- Productcatalogus- Webwinkel (met online betalen)

Implementatiepartner onafhankelijk

Scrivo wordt uitgeleverd door een netwerk van implementatiepartners. Samen werken zij aan een sterk en stabiel Scrivo en delen met elkaar ervaringen en oplossingen. Op deze manier profiteert de opdrachtgever van een optimaal supportnetwerk van de Scrivo software en is de continuïteit gewaarborgd.   

Platform onafhankelijk

Scrivo is zowel te installeren op een Windows als een Linux server en in combinatie met IIS of Apache. Ook andere architecturen zijn mogelijk.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.