QualitySites4All.com

Logo  van QualitySites4All.com
Naam:
QualitySites4All.com
Adres:
Hanrathsingel 14
1252 AE Laren
Telefoon:
035-6231419
 
 
 
 

Met www. QualitySites4ALL. com maakt u uw eigen betaalbare en kwalitatieve website met het CMS pakket van QualitySites4All. com

QS4ALL is een full service webdesign bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, content management systemen, zoekmachine optimalisatie, e-mail marketing, webhosting en domeinregistratie.

Goedkoop is niet langer duurkoop. Met de sitebuilder van QS4ALL bouwt u goedkoop en snel uw eigen website. Registreer uw domeinnaam – kies uw email adres en kies het gewenste website design voor uw website en u kunt aan de slag met uw eigen website. Een betaalbare webiste met CMS met de functionaliteit van alle professionele (en veelal dure) websites.

Het content management systeem van QS4ALL is een uniek CMS pakket welke voldoet aan de laatste eisen aan website optimalisatie (SEO). Onze prijzen variëren van € 500 voor stichtingen en verenigingen, € 950 voor het MKB tot 5 werknemers (ZZP’ers, kappers, winkels, consultants etc) en € 1500 voor bedrijven met meer dan 5 werknemers (hotels, pretparken etc). Inclusief Google Analytics integratie, fotogallerij, aanpassen menu volgorde, onbeperkt aantal pagina’s toe te voegen via het geavanceerde CMS pakket, plug-in voor het wijzigen van content fotos, actieblokken en een aantal aanvraag formulieren.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.