Plone CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 5000 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Plone is een Open Source CMS, dus u betaalt geen licentiekosten, maar alleen voor de implementatie."
Versie:
3.3.4
Bijgewerkt:
08-03-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6287" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="6d3526f38b">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6287-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

•    Een volwassen CMS

Plone heeft alle functies onder de motorkap die een kennisintensieve organisatie eist. Dit is een aanzienlijk voordeel met het oog op de toekomst. Uitbreiding en verbeteringen kunnen tegen minimale kosten gerealiseerd worden. Zo kunt u zonder extra kosten een intranet/extranet beschikbaar stellen voor medewerkers, of extra informatie beschikbaar voor klanten achter een besloten gedeelte. Ook heeft u veel meer flexibiliteit in het beheren van uw website. U begint dus met een solide basis systeem dat met uw organisatie mee kan groeien.

• Veilig en zeer krachtig

Plone biedt superieure beveiliging zonder concessies te doen aan kracht en uitbreidbaarheid. Aangezien het een Open Source product is, bekijken een groot aantal kritische ontwikkelaars de broncode, zoekende naar potentiële beveiligingsissues. Deze pro-actieve aanpak is beter dan de afwachtende houding in Close Sourced software welke beveiligingsissues geheim willen houden in plaats van ze direct op te lossen. Plone heeft een technologische voorsprong waardoor zij het beste scoort op het gebied van beveiliging van elk groot CMS.

•    Beste vrienden met zoekmachines

Plone maakt begrijpelijke url’ s van uw pagina’ s en stuurt de informatie in de omschrijvingen door aan de zoekmachine. Bijna alle klanten die overstappen naar Plone merken direct een stijging van hun zoekmachine ranking en de bezoekersaantallen. Daarnaast worden bestanden zoals Word en PDF volledig in Plone geïndexeerd. Dit betekent dat het zoeken binnen Plone en externe zoekmachines als Google, zeer goede resultaten en ranking oplevert. Door gebruik te maken van de Dublin Core Metadata standaard1 worden pagina’ s beter geindexeerd. Plone voldoet daarnaast aan W3C’s XHTML, WAI-AA standaarden en de Drempelvrij richtlijnen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.