OpenIMS CMS CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 2000 (initiele aankoopprijs)
Versie:
4.2
Bijgewerkt:
24-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5252" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="99ed19985d">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5252-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

OpenIMS Content Management Server (CMS) beschikt over alle functionaliteiten die je mag verwachten van een moderne webcontent beheer oplossing. Met OpenIMS CMS kan een organisatie op eenvoudige gebruiksvriendelijke wijze diverse webcontent (internet, intranet, extranet) beheren. Waarbij verder integratie kan worden verzorgd op het gebied van digitale formulierstromen, document management en bedrijfsportalen binnen het OpenIMS platform. Als editor omgeving kan gebruik worden gemaakt van de populaire kantoor omgeving Microsoft Word, maar ook andere (WYSIYG) editors kunnen daarvoor worden ingezet.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.