Omines CMS CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 2500 (initiele aankoopprijs)
€ 50 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Het Omines CMS helpt u bij het beheren van de omgeving die voor u ontwikkeld is. Het CMS wordt verbonden met uw applicatie of website en aangepast aan uw bedrijfsspecifieke toepassingen. De kosten hangen samen met de gewenste functionaliteiten. "
Versie:
n.v.t.
Bijgewerkt:
02-02-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5806" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="ddd90f8a4c">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (33 votes, average: 3.55 out of 5)
<0 id="post-ratings-5806-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Omines CMS is ontwikkeld op basis van een technische innovatie. Een online applicatie of webomgeving is tegenwoordig een dynamisch geheel waarbij de gebruikers centraal staan. Omines CMS past zich eenvoudig aan uw wensen aan.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.