Numotion WebManager CMS CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 10000 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " WebManager CMS software wordt gratis geleverd bij een website project. U betaalt eenmalige kosten om uw project te realiseren en maandelijks voor hosting en support."
Versie:
v6
Bijgewerkt:
10-06-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5487" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="5b8868e1b0">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (4 votes, average: 4.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-5487-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Numotion WebManager CMS is een gebruiksvriendelijk en compleet web content management systeem voor de ontwikkeling en het beheer van internet, intranet en extranet websites. Een professioneel CMS systeem voor uw online communicatie en website beheer.

Met WebManager CMS beschikt u over een toonaangevend content management systeem waarmee u zonder technische kennis uw website(s) kunt beheren. U kunt eenvoudig uitbreiden en bijvoorbeeld interactie met bezoekers tot stand brengen, online werkprocessen organiseren, kennismanagement/e-learning omgevingen creëren, koppelen met backoffice systemen, e-commerce activiteiten ontwikkelen en internet/e-mail marketing campagnes opzetten.

Met WebManager CMS  beschikt u over een krachtige, voordelige content management oplossing die in korte tijd geïmplementeerd kan worden en die kan groeien met uw ambitie. WebManager CMS wordt gratis geleverd bij ieder website project.

Numotion WebManager is geschikt voor iedere organisatie en wordt gebruikt voor nieuwe websites of ter verbetering van bestaande websites. Zo vormt WebManager CMS de basis voor een nieuwe generatie internet, intranet en extranet sites.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.