IkTag en interactieve Social RFID installaties CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1000 (initiele aankoopprijs)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
22-12-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5340" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="cb98f9ae2f">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5340-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Mediamatic ontwikkelt naast websites ook andere nieuwe media-toepassingen. Hiermee koppelen we sociale netwerken aan mensen, plaatsen en objecten. Voorbeelden zijn de Symbolic Table, de ikCam, de Friend Drink Stations, Social RFID Games en meer. .. .

De ikTag maakt het mogelijk leuke dingen te doen met een profiel zonder achter een computer te zitten. De IkTag werkt goed samen met het CMS Anymeta maar kan door API ook werken met andere systemen.

Wat is een ikTag?

De ikTag is ontwikkeld door Mediamatic. Het bevat een RFID-chip en is gelinkt aan uw profiel op de website.
Wat kunt u er mee doen?

Met de ikTag kunt u contact maken met andere mensen uit het netwerk. U kunt aan uw profiel werken zonder achter een computer te hoeven zitten.

Hoe werkt het?

Het wordt gebruikt bij interactieve installaties van Mediamatic bij conferenties en symposia. Een voorbeeld van deze interactieve installaties is de ikCam en de Friend/Drink Station.
Houdt de ikTag tegen de aangegeven plaats. De rest gaat vanzelf. ..

Dezelfde ikTag kan bij meerdere conferenties gebruikt worden, bewaar hem dus!
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.