Hippo CMS CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 12500 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Het support model van Hippo is gebaseerd op een jaarlijks abonnement en kent drie support niveau's: zilver, goud en platina. Het support abonnement bevat: * Gegarandeerde repsonse tijden voor technische ondersteuning * Nieuwe versies, patches,"
Versie:
7.5
Bijgewerkt:
06-06-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-7977" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="ab31a5a337">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-7977-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Een unieke visie op Content Management

De meeste CMS-en richten zich alleen op het onderhouden van webpagina’ s. Deze systemen zijn goed te gebruiken voor eenvoudige, marketing driven sites waar er geen onderscheid is tussen de inhoud en de webpagina gemaakt hoeft te worden.

Hippo’ s visie op content management is anders.

Hippo scheidt content van presentatie

Centraal onderdeel van onze oplossing is Hippo’ s krachtige repository. Hiermee kunnen organisaties content (her)publiceren via een veelvoud van kanalen. Te denken valt aan meerdere websites, mobiel, Ipad en gedrukte media.

Krachtige metadata, uitstekende zoek- en navigatie mogelijkheden

Hippo Repository is ontworpen als een secure faceted navigation engine en is als zodanig volledig geïntegreerd met Hippo CMS. Hiermee kunt u dynamische, drill-down navigatie opzetten en content in verschillende context presenteren. Uw doelgroep vindt hierdoor meer voor hen relevante informatie en doet dit ook nog eens sneller.

Hippo CMS is 100% Open Source

Open standaarden

De Hippo repository is ook toegankelijk via een API gebaseerd op open standaarden. Deze op open standaarden gebaseerde API zorgt ervoor dat het eenvoudig is om koppelingen met andere systemen te maken of content te delen (open data / open content). Dit is een zeer krachtig concept in onze moderne, uiterst individualistische wereld; andere kunnen applicaties bouwen gebaseerd op úw content. Als u dit wenselijk acht, kunnen andere organisaties innoveren met uw content, waardoor uw organisatie hiermee een publiek kan bereiken op een manier en schaal die ongekend is.

Voordelen:

Hippo CMS versimpelt het hergebruik van content. Ook publicatie van content uit verschillende bronnen, of user-generated content wordt gemakkelijk. Dit alles geleverd tegen een fractie van de kosten van een traditioneel CMS.

In Hippo CMS wordt user-generated content opgevangen en opgeslagen op dezelfde manier als de redactionele content en kan dan ook via vele kanalen worden gepubliceerd, zoals intranet, internet, mobiel en fysiek op papier.

  • De content is zowel hiërarchisch als op basis van metadata dissecties met behulp van faceted-search benaderbaar
  • Toegangsrechten op basis van metadata domeins, een veilige manier van het delen van gegevens over de gehele organisatie
  • Een gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een soepele invoering binnen uw organisatie

Volledig configureerbaar, modulaire software gebaseerd op open standaarden laat u kiezen voor een passende mix van applicaties waardoor u gebruik kunt maken van uw eerdere investeringen.

  • Hippo maakt een eind aan de noodzaak van vooraf gedefinieerde content structuren: de data definieert welke structuur nodig is en u kunt direct beginnen, zonder een lang proces van mappenstructuurbepaling.
  • Door de sterke scheiding van onderdelen kunt u het ontwerpbeheer van de site volledig onafhankelijk van het CMS houden. Dit verbetert de beheersbaarheid, biedt flexibiliteit en verlaagt onderhoudskosten
  • Volledig schaalbaar: de implementatie-en exploitatiekosten zijn voorspelbaar en beheersbaar voor elke projectgrootte (in tegenstelling tot script-gebaseerde systemen)

En natuurlijk is Hippo CMS 100% open source. Geen upfront investering in licenties, geen vendor lock-in, maar een wereldwijde gemeenschap van gebruikers, aangevuld met commerciële opties voor ondersteuning waar nodig.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.