Easy4U CMS CMS-systeem

Prijs:
€ 1450 (initiele aankoopprijs)
€ 29 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Wij zijn een Application Service Provider (ASP) wat inhoud dat u Easy4U CMS op maandbasis huurt inclusief domeinnaam en hosting. Dat betekent voor u lage startkosten, een goede helpdesk en altijd de nieuwste updates."
Versie:
9.2
Bijgewerkt:
22-09-2015
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4088" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="aefb2d83e8">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (60 votes, average: 3.25 out of 5)
<0 id="post-ratings-4088-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Easy4U CMS is special ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven en instellingen. De verschillende functies die horen bij de standaard versie van Easy4U CMS zijn zo breed mogelijk gehouden. Als aanvulling is het systeem zo ontworpen dat u gemakkelijk extra modules kunt toevoegen die passen bij uw bedrijf of instelling. U betaalt dus nooit teveel! Ook kunnen er modules op maat ontworpen worden. Gebruiksvriendelijkheid en gemak staan voorop.

Easy4U CMS wordt voortdurend doorontwikkeld met de nieuwste webtechnieken zodat uw website kan altijd bij de tijd is

Easy4U CMS is verkrijgbaar in een Lite versie, waarbij u maximaal 12 webpagina’ s kunt beheren, en een Full versie.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.