DynaWeb CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 2000 (initiele aankoopprijs)
€ 35 (per maand)
Versie:
3.6
Bijgewerkt:
09-06-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5485" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="dd3c0b9c9e">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (1 votes, average: 1.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-5485-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Wat?

Dynaweb s een gebruiksvriendelijk en betaalbaar Content Management Systeem (CMS) dat speciaal gericht is op het beheren en onderhouden van uw website zonder technische kennis. Uw website is met DynaWeb modulair uitbreidbaar zodat u pas hoeft te investeren als de behoefte daar is.

Als u voor het onderhoud van uw website niet wilt investeren in kostbaar IT-personeel en dure software licenties, dan biedt DynaWeb u de oplossing.

 

Voor wie?

DynaWeb is ontwikkeld voor elke ondernemer die het belang van een website inziet en daar flexibel mee om wil gaan. Uw website moet duidelijke en actuele informatie verschaffen. U wilt niet afhankelijk zijn van derden voor het onderhoud van uw website en u wilt uw klanten direct op de hoogte brengen van nieuwe diensten en producten.

 

XtrActive Net Applications

DynaWeb is een Nederlands product van XtrActive Net Applications.

XtrActive ontwikkelt maatwerk en standaard web-based applicaties.  Onze klantgerichte oplossingen zijn functioneel, innoverend en gebruiksvriendelijk waarbij de eindgebruiker centraal staat.

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.