Dynamicweb CMS CMS-systeem

Prijs:
€ 790 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Dynamicweb heeft een modulair opgebouwd licentiemodel. Dit houdt in dat er verschillende basisversies zijn die uitgebreid kunnen worden met ruim 60 additionele modules. De licentiekosten starten bij € 790,-. Voor alle licenties geldt een Update"
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
22-01-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5096" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="33caa857c4">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5096-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Dynamicweb CMS is een compleet standaard content management systeem. Met ruim 60 standaard modules biedt Dynamicweb CMS een scala aan out-of-the-box functionaliteiten voor het eenvoudig beheren van websites en e-commerce oplossingen.

Zaken zoals zoekmachine optimalisatie, user management, formulieren, file publishing, database koppelingen, meertalige websites en workflow worden allemaal ondersteund.

Dynamicweb CMS is gebaseerd op de laatste Microsoft .NET technologie en is door middel van custom modules en beschikbare API’ s eenvoudig uitbreidbaar door de gecertificeerde implementatie partners.

Met ruim 4500 klanten wereldwijd heeft Dynamicweb CMS zich bewezen als een zeer stabiel en betrouwbaar platform voor het beheer van websites en e-commerce oplossingen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.