Drupal CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Mayor IT implementeert Drupal op maat. Het is daarom niet mogelijk om een vaste prijs op te geven. Na een vrijblijvend gesprek kan een offerte worden opgemaakt."
Versie:
7.7
Bijgewerkt:
04-08-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-8162" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="504e428eb8">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-8162-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Drupal is een open source content management systeem dat door veel bedrijven vandaag de dag wordt gebruikt. Drupal biedt veel mogelijkheden, dit komt mede door de enorme hoeveelheid gratis beschikbare modules. Zo kan een Drupal website worden ingezet voor marketing, interne communicatie, informatieve websites, of voor sociale netwerk doeleinden. Tevens is Drupal voorzien van een uitgebreid toegangscontrole systeem, dit betekent dat het kan eenvoudig kan worden toegepast op uw organisatiestructuur. Over het algemeen Drupal is een goede keuze voor bedrijven en organisaties die een stap vooruit willen zetten, want de licentie is gratis, het is gemakkelijk in gebruik, en het is ongelooflijk flexibel.

Implementatie

Neem contact op met Mayor IT voor een implementatie op maat.

www. mayor-it. nl

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.