dit.cms CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 2500 (initiele aankoopprijs)
€ 20 (per maand)
€ 395 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " Het pakket is gratis, de implementatie en bepaalde maatwerk en/of uitbreidingsmodules hebben een prijs."
Versie:
2.3
Bijgewerkt:
08-05-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-12791" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="fe72642941">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-12791-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

dit. cms is een cms dat ontwikkeld is met Sencha en in vergelijking staat met Joomla, Typo3 en vergelijkbare opensource pakketten, zij het niet dat wij denken dat dit. cms gebruikersvriendelijker is. dit. cms is in de volgende uitvoeringen ingezet: dit. ERP, dit. HRM, dit. BOOKING, dit. SHOP, dit. APP. Voor meer informatie over deze specifieke producten verwijzen wij naar onze website.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.