CQ5 WCM CMS-systeem

Organisatie:
Onbekend
Prijs:
€ 70 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " server based. Geen restricties op aantal URL's "
Versie:
3
Bijgewerkt:
01-03-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6261" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="2f40207f53">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (21 votes, average: 4.05 out of 5)
<0 id="post-ratings-6261-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

CQ5 WCM biedt Web Content Management functionaliteiten om organisaties snel en effectief te laten antwoorden op veranderende business requirements voor online communicatie, internationale websites, extranet, intranet en brand management.

CQ5 WCM is ontwikkeld voor eindgebruikers en marketeers om eenvoudig content te creƫren en publiceren. Marketeers worden in staat gesteld snel een eenvoudig te segmenteren, personaliseren en online campagnes uit te voeren. Gebruikers rechten en workflow zorgt voor een gemanaged en gecontroleerd proces
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.