CMS Interact Network CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 20 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijs is geheel afhankelijk van de wensen van de klant. Het instap model is € 20,00 p/m"
Versie:
CMS_2009
Bijgewerkt:
04-02-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6125" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="4bef613bbd">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6125-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

INZICHT IN HET CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM (CMS)

Waarom zoveel mensen elke dag tevreden met ons CMS werken. Het Content Management Systeem (CMS) van Interact Network vormt het technologische hart van de websites die we opleveren. Deze software zorgt ervoor dat klanten snel en eenvoudig hun website kunnen actualiseren, zo vaak, waar en wanneer ze dat maar willen. Het CMS wordt gekarakteriseerd door een eenvoudige en uitnodigende vormgeving zodat gebruikers snel en veilig aan de slag kunnen met het systeem. Een webredactie opzetten was nog nooit zo eenvoudig. Gebruikers kunnen zonder enige kennis van html of andere code aan het werk. Met de administratiemodule kunt u een volwaardige webredactie samenstellen, waarbij u de deelnemers de rechten geeft die ze nodig hebben in de verschillende modules. De structuur van het systeem is open en inzichtelijk, net zoals we dat bij Interact Network zelf graag zien. Maar vergis u niet! Het CMS van Interact Network geeft u toegang tot de meest geavanceerde en krachtigste web 2.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.