CMS Container CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " De initiële kosten zijn afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, hoe complexer de implementatie hoe hoger de kosten. De CMS Container is open source; u zit niet vast aan licentiekosten. "
Versie:
1.7
Bijgewerkt:
02-03-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6158" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="e1a654e6e1">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6158-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

De ‘ CMS Container’ (CMSc) overtreft uw verwachtingen als web content management systeem qua functionaliteit op alle fronten: WYSIWYG-editing, workflow management, publicatierechten, versiebeheer. Het CMS kan moeiteloos omgaan met een grote verscheidenheid aan inhoud: artikelen, banners, flash objecten, FAQs, afbeeldingen, bijlages, etc. Zowel internet- als intranetsites zijn vanuit hetzelfde CMS simpel te beheren, ongeacht de hoeveelheid websites. Uniek is de scheiding tussen pagina’ s en artikelen waardoor het mogelijkis dat hetzelfde artikel op verschillende plaatsen en vormen gebruikt kan worden. Dit maakt herbruikbaarheid van content mogelijk.  De CMS Container is opgebouwd uit modules waardoor uitbreiden eenvoudig is. Zo zijn er modules beschikbaar voor: nieuwsbrief, statistieken, Google Maps, fotogallerij, kalender, dynamische formulieren, gebruikersreacties, e-cards, automatische meta data generator, dynamic Flash, uitgebreide zoekmodule, tag cloud etc. De CMSc is vrij verkrijgbaar en open source. Als CMS is de CMS Container volwassen, het systeem heeft zich in de praktijk bewezen. De ontwikkeling van de CMS Container is actief en er verschijnen op regelmatige basis updates en nieuwe functies. De gebruikers zijn verenigd in een gebruikersgroep en elk kwartaal wordt de CMS Container gebruikersdag georganiseerd. Finalist IT Group verzorgt maatwerkimplementaties van de CMS Container en is verantwoordelijk voor de grote lijst aan succesvolle realisaties. Referenties zijn onder andere: Gemeente Almere, Gemeente Nijmegen, Nationaal Comité 4 en 5 mei, Vereniging Natuurmonumenten, KNMI, Nederlands Architectuur Instituut, Limburgse Omroep L1, Butterflyworks, War Child, Stichting Kennisnet, Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties etc. Meer informatie: www. cmscontainer. org of www. finalist. nl

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.