CCI CMS CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 25000 (initiele aankoopprijs)
€ 600 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " CCI software is via eenmalige koop aan te schaffen of via het SaaS-model"
Versie:
Professionele ledenorganisatie
Bijgewerkt:
22-09-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5754" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="4656e1f211">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (12 votes, average: 1.67 out of 5)
<0 id="post-ratings-5754-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Als leden-, branche- of beroepsorganisatie bent u er voor uw leden. Zij willen graag ondersteund worden. Zij zijn geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Zij zoeken niet alleen informatie, maar willen ook hun kennis delen. Kortom, ze willen verder geholpen worden.

U kunt hun wensen vertalen naar waardevolle oplossingen. Dan moet u wel weten hoe. CCI helpt u graag verder. Wij bieden een softwareoplossing die u werkelijk met uw leden in contact brengt. Een platform waarop leden kennis met elkaar delen, is de grote kracht van dit systeem.

Totaaloplossing voor ledenorganisatiesUw strategie is ons uitgangspunt. Wij sluiten vanuit onze expertise daarop aan met oplossingen die elkaar versterken.

WebsiteDe poort naar uw leden. Geen uithangbord, maar een interactief platform dat u eenvoudig zelf kunt onderhouden met ons CMS.

LedennetUw leden vormen samen een community waarin kennis wordt gedeeld. Dit vormt de kern van uw activiteiten, ondersteund door ons CRM.

Backoffice (CRM + DMS)Voor een optimale ondersteuning van uw leden is een goede organisatie van belang. Met onze backoffice-oplossing heeft u de processen in de hand.

Wij werken voor professionele ledenorganisaties zoals:

  • Beroepsorganisaties┬á
  • Brancheorganisaties
  • Verenigingen
  • Fondsen
  • Federaties

Kijk voor meer informatie op www. cci-itgroep. nl
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.