Briskl.me CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 365 (per jaar)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
28-10-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5914" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="bb5dd2ac63">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5914-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Als je als ondernemer of zelfstandige de stap zet om je te laten helpen bij de online marketing van je bedrijf, dan verwacht je wél resultaat. Geweldige ideeën over websites zijn er genoeg. Wat jij nodig hebt, is actie die leidt tot de resultaten die je voor ogen staan.

Wil jij serieus werk maken van je website en zo je business een boost geven op een budgetvriendelijke manier?

Dan kan briskl. me jou helpen om heel eenvoudig een professionele en goedkope website met CMS te (laten) maken, online te zetten en te onderhouden.

Probleem 1: mijn website kan niet snel en zonder kosten aangepast kan worden

briskl. me oplossing : een website met CMS  die je eenvoudig weg zelf kan beheren, zonder html-hocus-pokus. Nu, onmiddellijk, altijd en overal.

  • Voordeel: geen kostbare tijd & investeringen verloren

Probleem 2: mijn website wordt te weinig bezocht

briskl. me oplossing: een zoekmachine vriendelijk systeem voor uw website die er voor zorgt dat uw website niet verdwijnt in het overaanbod van nieuwe websites op het net. Het onderliggende systeem van briskl. me is er helemaal op voorzien, het zit gewoon ingebakken!

  • Voordeel: hogere bezoekersaantallen

Probleem 3: mijn bezoekers contacteren me nooit.

briskl. me oplossing: een helder navigatie vriendelijk systeem mét contact formulier en RSS feed. Uw bezoeker zapt niet gefrustreerd weg naar de concurrent. Voor een heldere en aantrekkelijke websteksten kan u beroep doen op de briskl experts.

  • Voordeel: enthousiaste websitebezoekers die terugkomen

» Dat levert briskl. me je op

  • Je hebt een online first class kanaal om je passie en talent om te zetten in een winstgevend bedrijf, waardoor je met minder moeite, meer klanten kunt aantrekken!
  • Je hebt een online intuïtief CMS systeem waarmee je met relatief weinig inspanning naamsbekendheid opbouwt. Je houdt op een tijdsbesparende manier contact met een zeer grote groep (potentiële) klanten.

 

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.