B-hindLite CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 850 (initiele aankoopprijs)
€ 75 (per jaar)
Versie:
1.0
Bijgewerkt:
22-06-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5529" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="e390585dfd">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5529-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

B-hindLite is een eenvoudig CMS voor een kleine website. Ideaal voor lokale handelaars, organisaties en/of sportverenigingen die snel op het web willen en dit zonder enige kennis van webdesign of ontwikkeling.

De inhoud van pagina’ s zijn aan te passen door 1 simpele dubbelklik op de tekst of titel in kwestie. Een pagina bijmaken en/of verwijderen is kinderspel via gebruiksvriendelijke buttons in het websitemenu. Daarnaast is het systeem van nature uit ontwikkeld voor meertaligheid en dus uiterst geschikt voor de belgische en nederlandse markt.

De paginateksten kunnen aangepast worden via een visuele editor, u kan zelf beelden opladen en verwerken in de pagina’ s.

De algemene lay-out voor uw website wordt samen met u als klant vastgelegd, u kan hiervoor kiezen tussen een aantal basis templates die kunnen bijgewerkt worden naar de huisstijl van uw bedrijf of organisatie of u kan kiezen voor een uniek ontwerp dat samen met u wordt uitgewerkt en online geplaatst.

Ook de hosting en eventuele aanvraag van domeinnaam wordt voor u gedaan, zodat u in notime online bent met uw website.

extra modules

Naast het standaard pakket voor het updaten van uw informatiepagina’ s bestaan er nu reeds een aantal kleinere modules om specifieke zaken toe te voegen aan uw website: beeldgalerijen, nieuwsberichten, gastenboek en meer. Maar er bestaan daarnaast ook reeds 2 gespecialiseerde modules voor uitvaartcentra en vastgoedmakelaars.

U kan via de online demo op de website van b-hind nu reeds zelf al eens aan de slag om te zien hoe eenvoudig het is.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.