AranCMS CMS-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 5000 (initiele aankoopprijs)
€ 49 (per maand)
Versie:
3.1
Bijgewerkt:
26-11-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5978" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="a1654cd39e">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5978-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Onze toegevoegde waarde

Flexibel en eindeloos uit te breiden. Aran Web CMS groeit mee met kleine en grote bedrijven en biedt uitgebreide mogelijkheden om te koppelen met nieuwe en bestaande systemen in uw bedrijf.

Wij bouwen zelf dagelijks verder aan het door ons ontwikkelde CMS, hierdoor is het altijd mogelijk om opties bij te laten bouwen. Denk hierbij aan zaken als webshops, e-mail nieuwsbrief systemen (compleet met optin procedures en verzendsystemen op basis van standaard templates), maar ook koppelingen naar administratieve systemen, CRM systemen, klant portals, etc.

Hierbij denken wij mee met de klant en zijn wij in staat om de ideeën te vertalen naar praktische en toekomstvaste oplossingen. Door onze brede interesse, een ‘ erin vastbijten’ mentaliteit, de overtuiging dat niets onmogelijk is en door de ruime ervaring met web-ontwikkel trajecten, automatisering, business proces optimalisatie en online marketing kunnen wij ook meedenken en vooruit te denken op hoog niveau. Zo ontstaat voor beide partijen de mogelijkheid om in creatieve en creërende zin net de stap extra te maken die nodig is om elk project tot iets bijzonders te maken; van een solide basis tot een rijk uitgebouwde geoliede digitale machine.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.